Referencer

Jeg har hjulpet mange små og mellemstore virksomheder med deres kommunikation. Her kan du se eksempler på mit arbejde.
Sorø Gymnastikefterskole

Jeg har skrevet en del af Sorø Gymnastikefterskoles blogindlæg, her er et af dem:
https://soroefterskole.dk/blog/ud-paa-ski-vi-booster-det-store-faellesskab

Maribo Craft Days
Folketidende

Jeg skriver mange artikler til Lolland-Falsters Folketidende og til Folketidendekoncernens ugeaviser. Kun nogle lægges på nettet, her er et par eksempler:
Demokrati er mere end bogstaver og ord
https://folketidende.dk/Lokal-nyt/-Demokrati-er-mere-end-bogstaver-og-ord/artikel/586771

Lola bød på middag
https://folketidende.dk/Lolland/Lola-boed-paa-middag/artikel/586773

Efterlyst for brud på isolation
https://folketidende.dk/Guldborgsund/Efterlyst-for-brud-paa-isolation/artikel/582096

Mangler kun politiets godkendelse
https://folketidende.dk/Guldborgsund/Mangler-kun-politiets-godkendelse/artikel/586406

Nykøbings party-dronning fylder 80
https://folketidende.dk/modules/folketid/gallery?articleId=586540

Beboere ønsker sikring af uheldskryds
https://folketidende.dk/Guldborgsund/Beboere-oensker-sikring-af-uheldskryds/artikel/580860

Gymnastikforeningen ODK
CELF
Jeg har udgivet to bøger og en blogsamling

Et stort hjerte er ikke nok – om plejefamiliers arbejde
Lovestormen fra Lolland-Falster
Er jeg syg?

 

Udtalelser

Med sin baggrund som journalist har Lise særligt løftet vores synlighed og aktivitet på de sociale medier, hvilket har haft stor betydning for vores medlemmer, særligt i forbindelse med Corona. Vi har i alle disse sammenhænge fundet Lises arbejdsindsats yderst kvalificeret og tilfredsstillende. Hertil kommer at hendes behagelige personlighed og glade væsen har været meget påskønnet i bestyrelsen og blandt medlemmerne.
– Morten Størup, partner, byplanlægger og detailhandelsrådgiver hos CK&CO samt formand for Gymnastikforeningen ODK.

Vi havde i REFA i gennem en årrække stor fornøjelse af Lises arbejde. Hun hjalp os med en bred vifte af kommunikationsopgaver. Lise løste alle opgaver med energi, kreativitet og godt humør. Hun deltog i implementeringen af et nyt intranet, gennemskrev vores hjemmesidetekster, hjalp med pressemeddelelser, forfattede nyhedsbreve og informationspjecer samt deltog i udviklingen af undervisningsmateriale og informationskampagner. Lise var skarp til at oversætte teknisk fagsprog til letforståelige tekster. Hun samarbejdede lige let med administration, maskinarbejdere og genbrugspladsfolk.
– Lars Rasch, chef for Jura og Formidling

“Vi har i Danmarks Gymnastik Forbund nydt godt af Lises journalistiske kompetencer i adskillige sammenhænge. Lise mestrer til fulde både den hurtige resultatformidling og de dybere portrætter, hvilket gør hende til en alsidig ressource. Lise har næse for den gode historie, som ingen andre ser – og så er hun et meget behageligt menneske at arbejde sammen med.”

– Anne Pøhl Enevoldsen, udviklingschef

“Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Lise om både ideudvikling og produktion af artikler til magasinet Gymnasten og tilhørende digitale medier.
Jeg oplever Lise som idérig og kreativ i sin tilgang til journalistik. Samtidig er hun en arbejdshest, som går langt for at få det rigtige interview i hus – og ikke lader sig nøjes med det næstbedste. Som person er hun behagelig at være i “stue” med .”

-Per Ølholm, redaktør 

“Lise er en grundig og samvittighedsfuld journalist med god sans for, hvad der er væsentligt. Hun leverer til tiden og er nem at samarbejde med.”

– David Arnholm, nyhedsredaktør at Lolland-Falsters Folketidende

“Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Lise. Jeg har i flere sammenhænge arbejdet med Lise på både camps, gymnastikuddannelser/kurser og nu på Sorø Gymnastikefterskole, hvor Lise vejleder mig i journalistikkens verden. Lise er kreativ og er utrolig god til at ramme den rigtige stemning i teksterne, når vi f.eks. arbejder med blogindlæg.”

– Anne Pøhl Enevoldsen, udviklingschef

“Man føler sig helt tryg i samarbejdet med Lise, der leverer som aftalt og med høj kvalitet. Hun evner at formidle præcist og afstemt efter genre og platform. Altid bliver man mødt med en konstruktiv og løsningsorienteret faglighed, der lander opgaven sikkert og kompetent.”

-Betina Juul Nielsen, udviklingskonsulent ved GymDanmark