Referencer

Eksempler på mit arbejde:


Gymnastikforeningen ODK

Eksempel på Facebookopdatering

Eksempel på Instagramopdatering


CELF

Teksterne i CELF Story 2018

Eksempel på Facebookopdatering


Folketidende lægger kun få hele artikler på nettet, her er et par af dem jeg har skrevet:

Vi bestemmer selv og vi skylder ikke noget væk

Blomsterfestival holder sabbatår

Nyttejob til 50 i tidligere plejecenter

Ingen episoder ved demonstration


Jeg har udgivet to bøger og en blogsamling

Et stort hjerte er ikke nok - om plejefamiliers arbejde

Lovestormen fra Lolland-Falster

Er jeg syg?

Læs mere om bøgerne på www.ravensource.dk

Et par anbefalinger:


David Arnholm, nyhedsredaktør at Lolland-Falsters Folketidende:

Lise er en grundig og samvittighedsfuld journalist med god sans for, hvad der er væsentligt. Hun leverer til tiden og er nem at samarbejde med.Rasmus Fouirnaies Vinther Sinding, Marketing Manager på Sorø Gymnastikefterskole:

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Lise. Jeg har i flere sammenhænge arbejdet med Lise på både camps, gymnastikuddannelser/kurser og nu på Sorø Gymnastikefterskole, hvor Lise vejleder mig i journalistikkens verden.
Lise er kreativ og er utrolig god til at ramme den rigtige stemning i teksterne, når vi f.eks. arbejder med blogindlæg. Per Ølholm, redaktør Magasinet Friskolen:

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Lise om både ideudvikling og produktion af artikler til magasinet Gymnasten og tilhørende digitale medier.

Jeg oplever Lise som idérig og kreativ i sin tilgang til journalistik. Samtidig er hun en arbejdshest, som går langt for at få det rigtige interview i hus - og ikke lader sig nøjes med det næstbedste. Som person er hun behagelig at være i "stue" med og jeg kan kun medgive hende mine bedste anbefalinger.Anne Pøhl Enevoldsen, udviklingschef

Vi har i Danmarks Gymnastik Forbund nydt godt af Lises journalistiske kompetencer i adskillige sammenhænge. Lise mestrer til fulde både den hurtige resultatformidling og de dybere portrætter, hvilket gør hende til en alsidig ressource. Lise har næse for den gode historie, som ingen andre ser - og så er hun et meget behageligt menneske at arbejde sammen med.