Referencer


David Arnholm, nyhedsredaktør at Lolland-Falsters Folketidende:

Lise er en grundig og samvittighedsfuld journalist med god sans for, hvad der er væsentligt. Hun leverer til tiden og er nem at samarbejde med.Rasmus Fouirnaies Vinther Sinding, Marketing Manager på Sorø Gymnastikefterskole:

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Lise. Jeg har i flere sammenhænge arbejdet med Lise på både camps, gymnastikuddannelser/kurser og nu på Sorø Gymnastikefterskole, hvor Lise vejleder mig i journalistikkens verden.
Lise er kreativ og er utrolig god til at ramme den rigtige stemning i teksterne, når vi f.eks. arbejder med blogindlæg. Per Ølholm, redaktør Magasinet Friskolen:

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Lise om både ideudvikling og produktion af artikler til magasinet Gymnasten og tilhørende digitale medier.

Jeg oplever Lise som idérig og kreativ i sin tilgang til journalistik. Samtidig er hun en arbejdshest, som går langt for at få det rigtige interview i hus - og ikke lader sig nøjes med det næstbedste. Som person er hun behagelig at være i "stue" med og jeg kan kun medgive hende mine bedste anbefalinger.


Anne Pøhl Enevoldsen, udviklingschef

Vi har i Danmarks Gymnastik Forbund nydt godt af Lises journalistiske kompetencer i adskillige sammenhænge. Lise mestrer til fulde både den hurtige resultatformidling og de dybere portrætter, hvilket gør hende til en alsidig ressource. Lise har næse for den gode historie, som ingen andre ser - og så er hun et meget behageligt menneske at arbejde sammen med.
Journalist Lise Ravnkilde - journalist@liseravnkilde.dk - 28 44 73 87